Resultaten voor mindfulness

mindfulness
Cursus Mindfulness: leer ontspannen leven NTI.
Wil jij graag een certificaat voor de cursus Mindfulness, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang 10, korting op je certificaat. Ervaringen met NTI. Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten.
Mindfulness is effectief Sociale Vraagstukken.
Mensen die op eigen gelegenheid een mindfulnesstraining willen volgen, kunnen op www.vmbn.nl gecertificeerde trainers vinden. Hanne Verweij is promovenda bij het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness www.radboudcentrumvoormindfulness.nl. Zij doet onderzoek naar de effectiviteit van mindfulness bij personeel in de gezondheidszorg.
6 Mindfulness Apps Die Je Moet Proberen 2020 Update.
Niet echt een mindfulness app, wel heel erg leuk en zeker de moeite van het bekijken waard. In deze 8-weekse cursus mindfulness leer je alle fijne kneepjes van het mindful zijn. Een dagelijks stappenplan voor iedereen die actief met mindfulness aan de slag wil.
Mindfulness Fysio en Manuele Therapie Doorwerth.
De training, gebaseerd op de methode van Jon Kabat-Zinn, is wetenschappelijk onderbouwd. Naast praktische oefeningen aandachtsoefeningen en mindful bewegen, komt ook de theorie van mindfulness aan bod. De training wordt gegeven door Tom Dijkerman, hij is Mindfulness trainer en Master Psychosomatisch Fysiotherapeut.
Online Training Mindfulness Psychologie Academy.
Met de beste experts. Wij werken met de beste psychologen, therapeuten en wetenschappers. Werkt op al je apparaten. Je kunt de training overal volgen: op je tablet, mobiel of desktop. Interactieve online omgeving. Je volgt de training in een veilige besloten leeromgeving. In goed gezelschap. Ruim 44.000 mensen gingen je voor. Voor meer zelfinzicht en om je voortgang bij te houden. Ik schrijf me direct in. Ik weet nu, dat ik niet alles hoef te geloven wat ik denk. Ik héb gedachten, ik bén niet mijn gedachten. Het lukt me steeds beter om de dingen gewoon te ervaren zoals ze zijn, met alles wat daarbij hoort. Maak kennis met de expert In samenwerking met Edel Maex. De training mindfulness is deels gebaseerd op het werk van de Belgische psychiater Edel Maex en onlangs geheel vernieuwd in samenwerking met psycholoog en mindfulnesstrainer Rinske Gotink, waarbij extra verdieping en oefening is opgenomen.
Mindfulness Inholland.
14-01-2019 Mindfulness als hulpmiddel voor studenten. Dit voorjaar volgden twaalf studenten van Hogeschool Inholland acht weken lang een training mindfulness. Deze werd aangeboden door de onderzoekslijn Studiesucces in het kader van een onderzoek naar de invloed van mindfulness op het studiesucces en welzijn van studenten.
Mindfulness MBSR ook virtueel Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
Zo maak je je de krachtige principes van mindfulness eigen en integreer je deze in jouw werk en leven. We gaan in deze training uit van de positieve psychologie en focussen dus op je mogelijkheden in plaats van je beperkingen.
mindfulness Happinez.
Een gezonde relatie met je feed is wel zo fijn. Dit is waarom mindfulness voor minder fysieke pijn. Niet alleen je geest heeft baat bij mindfulness. Wat een yogaleraar leerde toen hij gevangenen. Waar gaat het echt om bij yoga?
Mindfulness Ons Tweede Thuis.
Home Over ons Wetenschappelijk onderzoek Mindfulness. Samen met Bartiméus en onder begeleiding van de VU Amsterdam gaan we onderzoek doen naar mindfulness voor mensen met een verstandelijke beperking. De training mindfulness is aangepast voor onze bewoners. Begeleiding krijgt ook een mindfulnesstraining.

Contacteer ons