Meer resultaten voor mindfulness

mindfulness
Vergoeding Mindfulness.
Log in met uw DigiD en bekijk uw persoonlijke vergoedingen. Ga naar de inlogpagina. Bekijk nu ook vergoedingen van medeverzekerden. Als hoofdverzekerde kunt u nu ook de vergoeding of het budget van uw medeverzekerden bekijken. Log hiervoor in met uw DigiD.
Mindfulness 6 x 2 uur Trainingen en workshops UvA Studenten Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-calenda
Mindfulness 6 x 2 uur. Online training: Leer met aandacht aanwezig te zijn. Trainingen en workshops. Iets voor jou? Heb je moeite om met stress om te gaan? Vind je het moeilijk om je te concentreren? Heb je last van piekergedachtes?
Over mindfulness VMBN.
De mindfulness of aandachttraining bestaat uit acht sessies, elk met een vast protocol. De training is ervaringsgericht, dat wil zeggen: beoefening staat voorop. Door de ervaring te onderzoeken, kunnen we het verschil waarnemen tussen de ervaring en dat wat me ermee doen, onze reactie.
Mindfulness voor patiënten Huisarts Wetenschap.
Maar er bestaan nog steeds veel misverstanden over mindfulness, ook onder professionals, omdat het geassocieerd wordt met vaag, zweverig en new-age. Dat is jammer, want er is steeds meer bewijs dat mindfulness wel degelijk toegevoegde waarde heeft voor patiënten met psychische klachten.
Mindfulness Psychologie Magazine.
Concreet advies van expert Edel Maex. Volg de training vanuit huis op ieder apparaat. Inclusief live masterclass én Gids voor een Langzaam Leven cadeau. Wat leer je? Inhoud van de training. Dit leer je. Krijg deskundig advies. Leer omgaan met stress en sombere gevoelens. Aandacht te hebben voor het nu. De basis van mediteren. Mild zijn voor jezelf en anderen. Live masterclass online: Mindful in je communicatie. Extra: luxe notitieboek Gids voor een langzaam leven. Ja, ik meld mij aan. Inclusief Gids voor een Langzaam Leven cadeau. De Gids voor een Langzaam Leven. Deze speciale uitgave staat vol inspiratie hoe je een langzamer en tevredener bestaan kunt leiden. Met vertraagvragen, een dossier vol prachtige interviews over zingeving, en heerlijk rustige oefeningen uit de sofrologie. Met onder andere.: Laat los wat niet meer bij je past. Vertraagvragen slow art. Het grote familie en vrienden spel: ken je elkaar echt? De zin van het leven. 9 gevarieerde sessies. Inhoud van deze online premium training. Wat is mindfulness?
Cursus Mindfulness: leer ontspannen leven NTI.
Ben jij benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van deze opleiding? Doe nu de gratis proefles. Wat leer je. Mindfulness is een vaardigheid die je kunt leren. De cursus leert je met aandacht te leven zodat je minder stress ervaart.
5 feitjes over mindfulness Mom Co Mom co.
In de zwangerschapscursus van Mom co gebruiken we elementen uit mindfulness en hypnobirthing ter voorbereiding op de bevalling. Maar mindfulness is niet alleen tijdens de zwangerschap gezond, ook na de bevalling of voor de partners biedt mindfulness vele voordelen. Om wat meer te weten te komen over mindfulness hebben we hier 5 feitjes voor jullie.
Mindfulness Opleidingen WERKPLAATS AANDACHTIG LEVEN.
8-weekse Trauma-Sensitieve Mindfulness Training. Mindfulness TRAINER Opleiding. Mindfulness COACH Opleiding. Mindfulness PLUS Opleidingen. Mindfulness en Ouderen. Mindfulness en Wandelen. trainingen en opleidingen. de open dag. opleidingscentrum voor mindfulness in Noord-Nederland. Werkplaats Aandachtig Leven is hét opleidingscentrum voor Mindfulness in Noord-Nederland.
Training mindfulness bij angstklachten ADF stichting.
Hoewel mijn professionele achtergrond in het managen, coachen en lesgeven in het bedrijfsleven ligt, ben ik in 2008 gestart met mijn eigen praktijk. Ik ben dankbaar dat ik in de Mindfulness traditie les mocht krijgen van vooraanstaande trainers waaronder David Dewulf arts en oprichter van Mindfulness België, Trish Bartley grondlegger van Mindfulness for Cancer Bangor University Wales en Tara Brach een grote inspiratiebron en één van de meest bekende Mindfulness trainers in de wereld.

Contacteer ons