Meer resultaten voor mindfulness

mindfulness
Cursus Mindfulness: leer ontspannen leven NTI.
Wil jij graag een certificaat voor de cursus Mindfulness, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang 10, korting op je certificaat. Ervaringen met NTI. Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten.
Mindfulness is effectief Sociale Vraagstukken.
Mensen die op eigen gelegenheid een mindfulnesstraining willen volgen, kunnen op www.vmbn.nl gecertificeerde trainers vinden. Hanne Verweij is promovenda bij het Radboud Universitair Centrum voor Mindfulness www.radboudcentrumvoormindfulness.nl. Zij doet onderzoek naar de effectiviteit van mindfulness bij personeel in de gezondheidszorg.
6 Mindfulness Apps Die Je Moet Proberen 2021 Update.
Niet echt een mindfulness app, wel heel erg leuk en zeker de moeite van het bekijken waard. In deze 8-weekse cursus mindfulness leer je alle fijne kneepjes van het mindful zijn. Een dagelijks stappenplan voor iedereen die actief met mindfulness aan de slag wil.
Mindfulness Fysio en Manuele Therapie Doorwerth.
De training, gebaseerd op de methode van Jon Kabat-Zinn, is wetenschappelijk onderbouwd. Naast praktische oefeningen aandachtsoefeningen en mindful bewegen, komt ook de theorie van mindfulness aan bod. De training wordt gegeven door Tom Dijkerman, hij is Mindfulness trainer en Master Psychosomatisch Fysiotherapeut.
Mindfulness Psychologie Magazine.
Concreet advies van expert Edel Maex. Volg de training vanuit huis op ieder apparaat. Inclusief live masterclass én Gids voor een Langzaam Leven cadeau. Wat leer je? Inhoud van de training. Dit leer je. Krijg deskundig advies. Leer omgaan met stress en sombere gevoelens. Aandacht te hebben voor het nu. De basis van mediteren. Mild zijn voor jezelf en anderen. Live masterclass online: Mindful in je communicatie. Extra: luxe notitieboek Gids voor een langzaam leven. Ja, ik meld mij aan. Inclusief Gids voor een Langzaam Leven cadeau. De Gids voor een Langzaam Leven. Deze speciale uitgave staat vol inspiratie hoe je een langzamer en tevredener bestaan kunt leiden. Met vertraagvragen, een dossier vol prachtige interviews over zingeving, en heerlijk rustige oefeningen uit de sofrologie. Met onder andere.: Laat los wat niet meer bij je past. Vertraagvragen slow art. Het grote familie en vrienden spel: ken je elkaar echt? De zin van het leven. 9 gevarieerde sessies. Inhoud van deze online premium training. Wat is mindfulness?
Mindfulness Inholland.
14-01-2019 Mindfulness als hulpmiddel voor studenten. Dit voorjaar volgden twaalf studenten van Hogeschool Inholland acht weken lang een training mindfulness. Deze werd aangeboden door de onderzoekslijn Studiesucces in het kader van een onderzoek naar de invloed van mindfulness op het studiesucces en welzijn van studenten.
Mindfulness MBSR ook virtueel Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
Zo maak je je de krachtige principes van mindfulness eigen en integreer je deze in jouw werk en leven. We gaan in deze training uit van de positieve psychologie en focussen dus op je mogelijkheden in plaats van je beperkingen.
mindfulness Happinez.
Een gezonde relatie met je feed is wel zo fijn. Dit is waarom mindfulness voor minder fysieke pijn. Niet alleen je geest heeft baat bij mindfulness. Wat een yogaleraar leerde toen hij gevangenen. Waar gaat het echt om bij yoga?
Mindfulness vergoeding zorgverzekering 2021 Independer.
Je kunt het gebruiken om een burn-out of depressie te verhelpen of omdat je graag meer rust wil ervaren. In sommige gevallen krijg je wel een mindfulness vergoeding via je verzekering. Wat is mindfulness? Mindfulness is ontstaan vanuit het boeddhisme.

Contacteer ons