Meer resultaten voor kid's

kid's
Idee Kids vzw.
Bekijk onze locaties Verspreid over Vlaanderen. Welkom bij Idee Kids vzw! Idee Kids vzw is een landelijk erkende jeugdvereniging die projectkampen zonder overnachting organiseert voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Onze kamplocaties zijn verspreid over Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Kids-ID Gemeente Mol.
Aanvraag: Eén van de ouders en het kind moeten de eerste keer samen langskomen om de kids-ID aan te vragen en te betalen. Afhalen: Een drietal weken later komt één van de ouders terug om de Kids-ID te activeren met de PUK-code en/of PIN-code.
Kids-ID Gemeente Bornem.
De persoon die het ouderlijk gezag over het kind uitoefent, komt zich vergezeld van het kind voor wie de Kids-ID gevraagd wordt, aanmelden bij de dienst burgerzaken. Drie tot vier weken na de aanvraag worden de codes gestuurd naar de woonplaats van het kind.
Kids-ID voor 12 jarigen Zwevegem.
Als de ouders, familieleden of kennissen niet reageren op de oproep, dan wordt het gesprek automatisch doorgeschakeld naar Child Focus dat 24/24 bereikbaar is en de zaak dan behartigt. Voor de kids-ID betaal je bij voorkeur met bancontact.: Gewone procedure: 7.
Kids-ID Website Lier.
1 pasfoto van maximum 6 maanden oud, in kleur en met de volgende vereisten: witte achtergrond, vooraanzicht, hoofd volledig zichtbaar en gemeten van de kin tot de kruin minimum 31 mm en maximum 36 mm, let op: een computerafdruk mag niet!
Kids-ID Ninove.
Doc Stop helpdesk biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag, zeven dagen op zeven het verlies of de diefstal van identiteitsdocumenten te melden en te blokkeren. De aangifte leidt tot de onmiddellijke schorsing van de elektronische functie om misbruik te voorkomen.
Kids-ID Gemeente Lede.
Bovendien kan je terecht op het gratis internationaal nummer van de helpdesk Docstop 00800 2123 2123. Indien dit nummer niet bereikbaar is vanuit een netwerk of een bepaald land, dan kan je de diensten bereiken op 32 2 518 2123 of via https//www.docstop.be/DocStop/.:
Ontdek de Idee Kids kampen Idee Kids vzw.
Ontdek de Idee Kids kampen. Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van jouw kind. We nemen je zoon of dochter een volledige week mee in het gekozen project en beleven een onvergetelijke kampweek.
Kids-ID Herentals.
De kids-ID bewijst de identiteit van Belgische kinderen van 0 tot 12 jaar. De kaart is geldig in de meeste Europese landen. Kinderen vanaf zes jaar kunnen de kaart gebruiken om veilig te surfen en te chatten op het internet.

Contacteer ons