Meer resultaten voor psych k

psych k
Psych-K Transformatie.
Rob Williams is de initiatiefnemer van PSYCH-K. In zijn boek The Missing Piece Peace In Your Life vertelt Rob Williams in hoofdstuk 1 hoe PSYCH-K ontstaan is.: In 1983 had ik alles wat mijn hartje begeerde, vrouw, kinderen, huis, tuin, een prettig inkomen; en toch miste er iets essentieels.
vind-een-coach.be
Wat is PSYCH-K Praktijk Feliz Utrechtse Heuvelrug.
PSYCH-K psieg-kaa of, op z'n' Engels, sai-kee the k ey to psyche' is een methode die, middels spiertesten, met het onderbewuste communiceert én die transformeert. Het brengt namelijk beide hersenhelften weer in balans. Je staat of zit, met één uitgestrekte arm waarmee we testen.
Psych-K XS2MindXS2Mind.
Een vertrouwd adres voor Neurofeedback en Natuurgeneeskundige Neurotherapie, Orthomoleculaire therapie en meer. Spring naar inhoud. Voeding en supplementen advies. Bedrijf en ZZP. Vraag antwoord Neurofeedback. Ik gebruik Psyck-K in een neurofeedback traject als methode om remmende overtuigingen om te buigen naar overtuigingen die u helpen en ondersteunen op uw levenspad.
PSYCH-K, wat is het? UNLP.
Sommige tools zijn nieuw, sommige zijn erg oud. Hoewel psych vaak als afkorting gebruikt wordt voor psychologie, is het in ons geval een variant op de spelling van het woord psyche, wat ziel of geest betekent. Hoe is PSYCH-K ontstaan? PSYCH-K is ontstaan in 1988, door de inspanningen van Robert M. Het was een reactie op de frustratie die met de handbare counselingtechnieken gepaard ging. Die technieken draaiden vooral om inzicht en motivatie, waardoor ze zelden echte, blijvende veranderingen creëerden. Williams besteedde meer den 25 jaar aan het ontwikkelen en verbeteren van PSYCH-K.
Resultaat achter de methode Praktijk Uitzicht door Inzicht.
Middels spiertesten of de biotensor communiceer je met je onderbewustzijn om doorgaans in enkele minuten belemmerende gedachten, blokkades en stress te herprogrammeren naar gewenste overtuigingen. Daardoor kun je steeds meer persoonlijke kracht, innerlijke rust, helderheid en vreugde toelaten in je leven!
PSYCH-K HAPTONOMIE.
Het is een eenvoudige manier om zelf-beperkende overtuigingen te vervangen op het niveau van het onderbewustzijn waar vrijwel al het menselijk gedrag zowel constructief als destructief zijn oorsprong vindt. Het maakt wijsheid tot een s elf-fulfilling prophecy in plaats van een dagelijkse strijd.
Psych-K Natuurgeneeskunde Pure Identity.
en wordt de vrede die je zoekt. Psych-k is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkadesdie, je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.
PSYCH-K energetic flow.
Vraag dan een PSYCH-K sessie aan door je gegevens achter te laten of bel me 06-14760540 om direct een afspraak in te plannen. De methode die ik rond belemmerende overtuigingen gebruik heet PSYCH-K, en is een methode die door Robert Williams VS is ontwikkeld.
PSYCH-K Zijn wie je bent.
PSYCH-K is een methode ontwikkeld door Robert M. Williams waarbij belemmerende overtuigingen worden omgevormd. Lipton onderschrijft deze methode. Overtuigingen, die je tegen kunnen houden om volledig in het leven te staan, worden dusdanig omgezet zodat ze juist vóór je gaan werken.

Contacteer ons